Afvallen met Shape Care Friesland

herbalife_zakelijke_kans.jpgOntdek de voordelen van een Herbalife distributeurschap

Welkom
Zou u graag een parttime of fulltime inkomen vanuit huis willen verdienen ?

Enkele cijfers:

  • Omzet Herbalife wereldwijd: $ 3 miljard, beursgenoteerd en in 72 landen aktief !
  • Aantal Nederlanders met overgewicht circa 45 %
  • Aantal Nederlanders dat graag wil afvallen 70 %
  • Onze organisatie ontvangt dagelijks tientallen aanmeldingen van mensen die willen afvallen of hier meer informatie over willen.

Afvallen is een rage en het eind is niet in zicht.
Denk aan Sonja Bakker, diverse televisieprogramma's en er staat elke week wel een item in een vrouwenblad over gewichtsbeheersing. Een ook de overheid is voortdurend bezig om mensen te wijzen op het belang van een gezond gewicht. Ondanks dat blijft het percentage mensen met overgewicht alsmaar toenemen.

Maar welk afslankdieet werkt nu echt ?
Wij kunnen het zelf zeggen, maar ook het voedingscentrum onderkent het: "Uit onderzoek is gebleken, aldus het Voedingscentrum , dat mensen met behulp van maaltijdvervangers meer afvallen en beter op gewicht blijven dan met een 'gewone', energiebeperkte voeding."

U kunt hiervan meeprofiteren door ook Onafhankelijk Herbalife distributeur te worden. Wij zullen u stap voor stap leren hoe u vanuit huis een klantenbasis op kunt bouwen. Zo kunt u geld verdienen vanuit huis en thuis zijn wanneer u dat zelf wilt.

Vraag meer informatie aan (klik hier)

Shape Care Friesland - Pieter Christiaanstraat 8 - 8935 DJ Leeuwarden - tel: 058-2665530 mailadres: info@shapecare-friesland.nl
Ingeschreven bij de KvK te Leeuwarden onder nummer 01069669