Afvallen met Shape Care Friesland

herbalife_analyse.jpgLeveringsvoorwaarden bij bestellingen op de site van Shape Care Friesland

Woont u in:

  • Friesland.
  • Groningen.
  • Drenthe.

Dan kunt u ervoor kiezen om een Herbalife distributeur bij u in de buurt te zoeken.

Bezorgschema
Herbalife bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur zijn ontvangen zullen, na telefonisch contact (en controle), op dezelfde dag door ons aan TNT Post worden aangeboden. Geeft u daarom altijd een telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent !

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk omdat wij veel waarde hechten aan de waarde van persoonlijke relaties en klantenservice. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van persoonlijke service. Daarom zullen wij nooit producten versturen voordat wij persoonlijk contact met u hebben gelegd.

De telefonische controle geldt niet bij bestaande klanten. Vaste klanten krijgen een e-mail ter bevestiging.

Na verzending van het pakket zullen wij u de barcode per e-mail toezenden. Hierdoor kunt u uw zending via het internet volgen.

Werkt u overdag dan kunt u er voor kiezen om het pakket op uw werk te laten bezorgen door TNT Post. Geeft u ons in dat geval duidelijk uw naam en adres van het bedrijf en eventueel afdeling door.

Woont u buiten deze provincies of stelt u een persoonlijke benadering minder op prijs, dan kunt u de producten ook laten opsturen.

De 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Voor alle producten geldt onder bepaalde voorwaarden de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hiermee overtreffen we ruimschoots de door het Burgerlijk wetboek voorgeschreven mogelijkheid om de koopovereenkomst binnen 7 dagen te ontbinden. Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken dient u binnen 30 dagen na factuurdatum zelf en voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de gekochte producten.
De producten die u vergoed wilt zien moet u terugsturen anders kunnen wij deze niet vergoeden. Het is verstandig om de producten in dat geval verzekerd terug te sturen, zodat u altijd kunt aantonen dat de producten ook daadwerkelijk zijn verzonden. Uw aankoopbedrag minus de verzendkosten die wij als bedrijf hebben gemaakt om de producten naar u toe te sturen, zal binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten op uw bank- of girorekening worden bijgeschreven.

Vragen, klachten of opmerkingen

U kunt ons voor vragen, klachten en opmerkingen bereiken op werkdagen van 09:00 tot 18:00 onder telefoonnummer 058-2665530. Natuurlijk kunt u ons ook 24 uur per dag een e-mail sturen. Het emailadres is info@shapecare-friesland.nl

In het geval u vragen of klachten heeft over de producten van Herbalife dan zullen uw vragen en/of klachten door ons aan Herbalife International (Netherlands) B.V. worden voorgelegd. Zodra wij van Herbalife International een reactie hebben ontvangen, zullen wij u zo spoedig mogelijk van de inhoud daarvan op de hoogte stellen.

Privacy

Gegevens die u ons verstrekt voor het doen van een bestelling, dus de naam-, adres-, woonplaats- en betalingsgegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en onder geen beding openbaar zijn voor derden. Mocht u vragen hebben over de gegevens die Shape Care over u als klant heeft, dan kunt u een e-mail richten aan info@shapecare-friesland.nl . U zult dan zo spoedig mogelijk de informatie ontvangen die wij eventueel van u hebben. Periodiek zullen de gegevens worden geschoond en oude gegevens worden verwijderd. Voor zover uw klanteninformatie nog aanwezig is en u deze wilt laten verwijderen, kunt u door middel van hetzelfde emailadres hiertoe aan ons een opdracht geven. Zodra deze opdracht is ontvangen zullen de gegevens zo snel mogelijk worden verwijderd.

Betalingswijze en -termijn

U kunt de ontvangen producten betalen door overmaking van het rekeningbedrag, genoemd op de factuur die u bij de producten aantreft.

Voor alle producten die op rekening worden aangeschaft, gelden de volgende betalingsvoorwaarden:

- Dag waarop het pakje is ontvangen is de ingangsdatum van uw betalingsverplichting
- Betaling binnen 7 dagen na ontvangst van het pakje
- 1e betalingsherinnering: kosten € 3.00 plus 5% over het factuur-bedrag
- 2e betalingsherinnering: kosten € 3.00 plus 5% over het eindbedrag van de 1e herinnering.
- na 60 dagen wordt de vordering in handen gegeven van een incassobureau , alle daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de klant.

Shape Care Friesland - Pieter Christiaanstraat 8 - 8935 DJ Leeuwarden - tel: 058-2665530
mailadres: info@shapecare-friesland.nl
Ingeschreven bij de KvK te Leeuwarden onder nummer 01069669