Afvallen met Shape Care Friesland
herbalife_venray.jpg

Herbalife International

Al 26 jaar lang ondervinden mensen de geweldige resultaten van de Herbalife producten. Of het doel nu is afvallen, de gezondheid verbeteren of om aan te komen, Herbalife heeft een oplossing voor al deze wensen.

Fenomenale omzetstijgingen.

Op dit moment is Herbalife een bedrijf met een miljardenomzet en een ongelimiteerd groeipotentieel. Zonder twijfel kunnen wij stellen dat Herbalife de wereld dichter bij elkaar brengt en mensen helpt om zich goed te voelen en er goed uit te zien!

Herbalife is een wereldwijd bedrijf.

Herbalife, met het hoofdkantoor gevestigd in Los Angeles California (USA), is op dit moment in meer dan 55 landen wereldwijd actief en staat op het punt om zelfs een nog grotere expansie op de wereldmarkt door te gaan maken.

Onze producten helpen u om zich goed te voelen en er goed uit te zien.

Wij maken bij de vervaardiging van onze producten gebruik van kruiden en natuurlijke ingrediënten. Herbalife cosmeticaproducten bevatten geen dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest !

Uw onafhankelijk Herbalife distributeur staat voor u klaar.

De producten van Herbalife zijn uitsluitend verkrijgbaar via een onafhankelijk distributeur van Herbalife, waardoor een hoog klantentevredenheidsniveau gegarandeerd is. U staat er nooit alleen voor als het aankomt op het uitzoeken van de oplossing die bij u past!

Lid van de Direct Selling Association (DSA)

De Direct Selling Association (DSA) is een overkoepelend orgaan m.b.t. de directe verkoop branche. Wij volgen nauwgezet de richtlijnen die deze vereniging opstelt en maken ons sterk voor een industrie-brede standaard. Onze medische adviesraad bestaat uit hoog gekwalificeerde medische artsen.

Wilt u meer informatie over Herbalife: Bezoek dan de officiële website: www.herbalife.com

Shape Care Friesland - Pieter Christiaanstraat 8 - 8935 DJ Leeuwarden - tel: 058-2665530 mailadres: info@shapecare-friesland.nl
Ingeschreven bij de KvK te Leeuwarden onder nummer 01069669